Despre noi

SOLUTII FINANCIARE INTEGRATE

Oferim solutii care sa satisfaca exigentele si nevoile tuturor categoriilor de clienti: persoane juridice, persoane fizice sau persoane fizice autorizate.

Asiguram un standard ridicat in domeniul brokerajului si al consultantei financiare, prin intermediul partenerilor de renume de pe piata financiara cu care colaboram, prin produsele pe care le oferim si prin gama variata de oferte pe care compania noastra vi le pune la dispozitie. Si pentru ca stim ca timpul dumneavoastra este important, va oferim sprijin si consultanta permanenta: incepand cu strangerea documentelor necesare intocmirii dosarului de finantare, depunerea acestuia catre partenerii financiari, obtinerea solutiei optime de finantare, dar si la semnarea contractelor si pe intreaga perioada de derulare a acestora.

VALORILE NOASTRE

Va punem la dispozitie o echipa profesionista cu experienta extensiva in domeniul financiar-bancar, capabila sa va ajute in rezolvarea problemelor si in dezvoltarea afacerii dumneavoastra.

  • Inovatie in gasirea unor solutii cat mai eficiente.
  • Flexibilitate in personalizarea solutiilor.
  • Rapiditate in aprobarea finantarilor.
  • Profesionalism pe parcursul derularii contractului.
  • Loialitate in rezolvarea oricarei probleme tehnice.

DE CE LEASE CREDIT?

Leasing-ul este optiunea optima de finantare: eficienta, flexibila si rapida, care nu implica restrictii pentru finantarile tale viitoare.

Finantarea prin leasing este flexibila, rapida si se adreseaza unei game variate de bunuri: autoturisme si autoutilitare, echipamente, utilaje si imobile.

Iti punem la dispozitie o gama completa de credite bancare care sa iti acopere nevoile personale sau care sa te ajute in dezvoltarea afacerii tale.

TESTIMONIALE

ECHIPA DE MANAGEMENT

Dragos Dumitrascu
Chief Executive Officer
Diana Mostovei
Sales Manager
Alina Tudorache
Office Manager